Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

Szeretnéd tökéletes formádat hozni minden nap, de se energiád, se időd, a sminkeléssel foglalkozni?

 

Egy speciális szemöldöktetoválási technika, azoknak,akik a legtermészetesebb végeredményre vágynak.

Ismerősen hangzik?

“Az egész család rám vár, hogy elkészüljek reggelente”

“Lefolyik, maszatolódik, kenődik a megrajzolt szemöldök”

“Több tucat youtube videót végignéztem a tökéletes szemöldök elkészítéséről, de nekem valahogy mégsem sikerül”

“Nem szoktam sminkelni, de jól jönne egy megoldás, amitől szemöldököm mindig tökéletes lenne”

“Közvetlenül kozmetikai festés után túl erős lesz a szemöldököm, azután pedig hamar lekopik”

” Borzasztóan zavar, hogy foltos, hiányos vagy egyáltalán nincs szemöldököm”

“Ha lemosom a sminket, élettelen, színtelen az arcom”

“20 perc rajzolgatás után sem lesz szimmetrikus a két oldal vagy a többszöri korrigálás  után túl erőteljes  a végeredmény”

 Hidd el, tudom mit érzel.

A Legtöbb Nő azért fárad bele a napi szemöldökrajzolásba, mert nem ismeri azokat az egyszerű trükköket, amiktől tökéletes lesz  a végeredmény.

Nem lenne fantasztikus, ha lenne egy olyan szemöldöktetoválás, ami megoldaná az összes szemöldököddel kapcsolatos problémádat?

olyan lesz a végeredmény , amit senki nem fog észrevenni

végre nem kellenne többféle sminkterméket vásárolnod, ami utána a kukában landol, mert nem hozta mega várt eredményt

nem tömítik el a bőrödet a felesleges kemikáliák

folyamatosan friss  és fiatalos lenne az arcod, felkeléstől lefekvésig(és az után is : ) )

Én abban tudok segíteni  Neked, hogy egy olyan bőrbarát és esztétikus szemöldöktetoválást viselj, amivel minden nap boldogan nézel a tükörbe, és megkönnyíti a mindennapi sminkelés folyamatát.

A Minimalist Brow-szemöldök tetoválás-ami Magyarországon eddig semmihez sem fogható sminktetoválási  technika

Ha Te is szeretnéd, hogy

-elcsodálkozzanak azok, akinek elmondod, hogy szemöldöktetoválásod van

– a kolleganőid irigykedve nézzenek rád, amiért minden nap kifogástalan a megjelenésed

-a nyaraláson , vagy egy forró nyári napon nem  kellene magadnál hordani a kistükröt, hogy állandóan ellenőrizd- a helyén van e még a megrajzolt szemöldököd

…akkor itt van  számodra ez az áttörő megoldás, a Minimalist Brow- szemöldök tetoválás, mely nem csak a külsődet szépíti meg, de  ennek hatására   belső kisugárzásod is ragyogóbb lesz, így lesz teljes a külső-belső harmónia.

Ismerd meg a Minimalist Brow szálas szemöldöktetoválást

egy olyan szálas szemöldöktetoválás, ahol  szálak kialakítása 1-2 színnel készül, így a térhatással különböző effekteket lehet elérni.  a szálirány vezetése lehetővé teszi, hogy nagyon vékony szemöldökbe is természetesen hasson. Kevésbé traumatizálja a bőr, mivel a végeredmény eléréséhez szükséges legkevesebb szállal készül.

“Amikor tükörbe néztem, egyszerűen nem hittem a szemenek, még közelről sem tudtam megkülönböztetni a saját és a tetovált szemöldök  szálakat!”

Hogyan zajlik a szemöldök tetoválás?

Elengedhetetlen

Konzultáció

balogh-zsofia-pmu-szalon-budapest

Ahhoz, hogy tökéletes legyen számodra a végeredmény, fontos, hogy a tetoválás előtt egy alapos beszélgetés során fel tudjam térképzeni, hogy mi a megfelő megoldás számodra. Mik a félelmeid, elvárásaid a szemöldöktetoválással kapcsolatban. Részletesen tájékoztatlak, hogy mire fogsz számítani a tetoválás alatt és azt követően mik az utóápolási szabályok.

Fontos

Előkészületek

szemoldok-tetovalas-elokeszuler

A  szemöldöktetoválás megkezdése előtt, megvizsgálom a bőr állapotát, hogy annak megfelelő  eszközöket, ki tudjam választani( pigment, tűmodul, stb ). Bőrfelszín fertőtlenítése minden esetben magas hatásfokú készítménnyel történik-amely elpusztítja a bőrfelszínen lévő kórokozókat. Szükség esetén bőrradírral és hidratáló kozmetikummal készítem elő a bőrt, mivel egy egészséges bőrfelülere könnyebb képes befogadni a pigmentet.

Precíz

Formatervezés

szemoldok-tetovalas-balogh-zsofia-sminktetovalo-2

A szemöldöktetoválás alapja a precíz előrajzolás, e nélkül semmilyen sminktetoválás nem végezhető. Annak érdekében, hogy ne jusson be semmilyen felesleges kemikália a bőrbe, mellőzöm a ceruza, port használatát a tervezés során. A tetovált forma külső íve kerül megrajzolásra,így annak belső steril felületére készül a tetoválás. A tervezés folyamatos egyeztetés mellett akár 1 órat is igénybe vehet, így valóban olyan lesz , ami minden szempontból megfelelő Számodra.

Fájdalommentes

Pigmentálás

szemoldok-tetovalas-balogh-zsofia-sminktetovalo-1

A szemöldöktetoválás  nem fáj. Enyhe kellemetlen érzés tapasztalható, a felületi érzéstelenítés után  pedig csak bizsergő érzés.  A minőségi érzéstelenítő folyadék olyan anyagokat tartalmaz, amely hosszan a bőrben tartja az lidocayn hatását és érösszehúzó hatásának köszönhetően nyugtatja a bőrt. A tetoválás alatt igény szerint többször érzéstelenítek-így garantáltan fájdalommentes lesz. Szemöldöktetoválás befejező lépéseként fertőtenítésre kerül sor. Korrekciós  eljárásra 6 hét múlva esedéked, ahol ellenőrzöm a pigment beépülését.

“Éveken át szenvedtem a rajzolgatással, és a tetoválás után természetesebb lett, mint valaha”

Nagyon köszönöm az új szemöldökömet! Már most mindenki dicsérte aki látta ismerősök közül, még Anyumnak is nagyon tetszik, pedig ő aztán igazi kritikus
Én pedig szóhoz sem jutok! Èveken at szenvedtem a rajzolgatással, hogy legyen valami a szemöldököm helyén, hamár nem nőtt vissza, és most termèszetesebb mint valaha
Csak ajánlani tudom!
Burján Anikó

Szemöldöktetoválást csináltattam Zsófinál, idén már visszatérő vendégként érkeztem, maximálisan meg vagyok vele elégedve, tökéletesen eltalálta azt a formát ami a legjobban illik az arcomhoz.
Varga Katinka Zsuzsanna

Minimalist Brow

szemöldök tetoválás

Amit tartalmaz:

-konzultáció

-formatervezés

-legújabb fejlesztésű technikai kivitelezés

-egyszer használatos eszközök

-legmagasabb elismerésű gépek, pigmentek

-bőrápoló termékek sminktetoválás közben

-többszöri érzéstelenítés( ha szükséges)

-tájékoztatás

-korrekciós eljárás 6 hét múlva

Ára:

180.000- 185.000 Ft

A gombra kattintva könnyen és egyszerűen foglalhatsz számodra megfelelő időpontot.

A Vendégeim hosszú időn át viselik ezt a smink tetoválást az arcukon, ezért is fontos számomra, hogy mindig a legjobb minőségű alkotás készüljön el.

Esetleg tartasz attól ,hogy nem lesz olyan a végeredmény, mint amilyet vársz?

Teljesen megértem az aggodalmadat, rengeteg Nő érzett így a szemöldöktetoválása előtt.

Éppen ezért az első alkalommal szeretek visszafogottabban dolgozni, a korrekció alkalmával átbeszéljük a gyógyult eredményt,  és ekkor van lehetőség sötétítésre, erősítésre, vastagításra.

 Garancia

Számomra fontos, hogy elégedett legyél, így amennyiben a korrekciós eljárás után is úgy érez, hogy szükséges egy minimális rádolgozás, akkor az első alkalomtól számított 3 hónapon belül biztosítok számodra  egy plusz  díjmentes korrekciót.

“Egy hosszabb ebédszünet keretében ugrottam át és senki sem vette észre rögtön utána az irodába merre jártam ebéd helyett.”

Zsófi munkái egyszerűen fantasztikusak. Gyönyörű szemöldököt varázsolt nekem, így kedvet kaptam a száj, és a szemhéj tetováltatáshoz is. Mindenkinek ajánlom, senki nem fog csalódni benne. Köszönöm Zsófi!
Oncs Ilona

Csillagos ötös!!! Kedves, türelmes, és fáradtságot nem ismerve dolgozik azon, hogy elégedetten távozz, még ha problémás is a bőröd. Köszönöm a törődést, nagyon szép lett!!

Rónaszéki Noémi

Már hosszú ideje szerettem volna megcsináltatni a szemöldökömet, és amikor megláttam Zsófi munkáit, már nem volt kérdes, hogy kit fogok választani. Nagyon tetszik a végeredmény, tökéletesen megfelel az elképzelésemnek, Zsófit pedig csak ajánlani tudom!

Ujj Boglárka

Balogh Zsófi

 

sminktetováló vagyok, Minimalist Brow szemöldöktetoválás megalkotója, specialitásom a szőke színű szemöldöktetoválás.

Miben más a nálam készült szemöldöktetoválás más szalonokhoz képest?

  • a betetovált szálak egységesen kopnak, nem mosódnak össze
  • a pigment fokozatosan halványodik, nem módosítja a színét
  • orvosi tisztaságú, biztonságos pigmentek jutnak a bőrbe
  • elégedettéségi garancia
  • kizárólag kiváló értékelések a Facebook és a Google oldalon

Gyakran ismételt kérdések

Természetes nem. Minél több saját szemöldökszőr megtartása a cél. Az extrém rossz helyen lévő  pár szálat kiszedjük a tetoválás alkalmával.

Igen. A friss szemöldök tetoválás enyén piros lehet, vagy duzzadt, de ez megszünik, egy-két óran belül. A szín ilyenkor intenzívett, de teljesen szalonképes leszel.

2 héttel előtte NE szoláriumozz, 24 órával előtte ne fogyassz alkoholt. Igyál bőséges folyadékot, hogy hidratáltabb legyen a bőr.

A szemöldöktetoválás alkalmával első körben lehet egy minimális kellemetlen érzés. Ez után már könnyebben be tud jutni a bőrbe az érzéstelenítő, így alig érezhető a beavatkozás.

Semmit. A tetoválás alkalmával megkarcoljuk a hámréteget. Ez olyan ,mint amikor megkarmolod magad, vagy lehorzsolódik a bőr.  Ott is egy sötét sebréteg alakul ki, pedig abban nincs is pigment. A hámréteg legfelső sejtsora a sebbel együtt kb 7-10 nap múlva leválik, ez  után egy világos rózsaszínes , friss bőr kerül felszínre, ami letompítja a bevitt pigment színét. A hámréteg teljes gyógyulása 28 nap. Ekkor alakul ki a valós eredmény.

Micro= kicsi, blad=penge

A microblading eljárás során egy tűsorral metszéseket készítenek a bőr felső rétegébe, ahova azután befolyik a festék. Ázsiai nőknek lett kifejlesztve, mivel sokkal vastagabb a hámrétegük, mint az európai nőké. A gépi tetoválás pontszerűen juttatja a bőrbe a pigmentet, így nem okoz roncsolást a bőrben.

Copyright © 2024 Balogh Zsofia PMU sminktetoválás | PhotoFocus by Catch Themes