Szemöldök tetoválás

Gyönyörő és természetes

Szemöldök tetoválás

pont olyan, amilyet Te szeretnél! Elegancia, amely tükrözi az egyéniségedet…


BejelentkezekBejelentkezek

szálas szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás technikák

szemoldok-tetovalas-fluffy-balogh-zsofia-sminktetovalo

Fluffy szemöldök tetoválás

bővebben

A legtermészetesebb szemöldök tetoválási technika, hiszen a kiszedetlen hatású szemöldököt kelti életre. Kivitelezhető vékonyabb és vastagabb formában is ,mivel minden esetben a Vendég saját természetes szemöldökét rekonstruálom. Kedvelt technika azon Vendégeim körében, akiknek nem a szabályosan kiszedett, sablon szemöldök tetszik, hanem szeretnék kihangsúlyozni egyediségüket, visszaállítani saját szemöldökük eredeti szőrözöttségét. Ha nem szoktál sminkelni, de szeretnéd, hogy szemöldököd tökéletes legyen, akkor ezt a technikát válaszd!

szemoldok-tetovalas-szalas-balogh-zsofia-sminktetovalo

Szálas szemöldök tetoválás

bővebben

Ha a tökéletes ,kiszedett formájú szemöldökre vágysz ,akkor ez a legmegfelelőbb választás számodra. Csodálatos, dús szemöldök,tökéletes ívek- ezt garantálja a szálazott szemöldök tetoválás. Egységes szőrözöttségű szemöldökhöz ajánlom.Ha szereted sminkelni magad,tökéletes alapot ad a hétköznapokban, amelyre alkalmakkor könnyedén rá tudsz erősíteni.

szemoldok-tetovalas-puderes-balogh-zsofia-sminktetovalo

Púderes szemöldök tetoválás

bővebben

Púderes szemöldök tetoválás esetén határozottabb végeredményt érhetünk el, mint a Fluffy vagy a szálas szemöldök tetoválás esetén.Ha a szemöldök központi helyet foglal el az életedben, akkor ez a legjobb megoldás számodra. Sminkelt szemöldök hatását kelti.

Szemöldök tetoválás

Ki ne szeretne gyönyörű, dús, formás szemöldököt?- Biztosan állíthatom, hogy ez minden nő álma!

Napjainkban központi szerepet kapott ez a terület,hiszen egy csodás  szemöldök önbizalmat kisugárzást ad viselőjének, ez mellet fiatalít és kiemeli a szemeket. Ám nem mindenki tudja, mi a profi elkészítésének a titka, melyik az a forma és színvilág ami passzol arcformájához, tónusaihoz. A rásminkelés sok esetben nem hogy javítana, de ront az összképen, és elvonja a tekintet az arc csodás részeiről. Misszióm,hogy megszépítsem vendégeimet! A szemöldök tetoválás  természetes hatással, láthatatlanul emeli ki  hozzám érkező Vendégeim valódi szépségét, melyet környezete is észrevesz!

szemöldök tetoválás
Rosszul kiszedett szemöldök korrigálása szemöldök tetoválással

A szemöldök tetoválás egy tökéletes megoldás a rontott, túlszedett szemöldök formájának korrigálására, hiányos, kihullott szemöldök szőrzet optikai pótlására. Az általam készített szemöldök tetoválás a Vendég arcával, kisugárzásával teljes harmóniát teremt. Magas minőségű, prémium termékekkel , nagy odafigyeléssel, precíz, aprólékos kidolgozással készítem a munkáimat. A Vendégeim hosszú időn át viselik ezt a smink tetoválást az arcukon, ezért is fontos számomra, hogy mindig a legjobb minőségű alkotás készüljön el.

Ezzel a technikával készült szemöldök tetoválást 1-2 évente szükséges frissíteni az esztétikus hatás fenntartása érdekében.

Nálam készült szemöldök tetoválásra 15 hónapon belül 30%, 2 éven belül 10% kedvezménnyel vehető igénybe frissítés, visszatérő Vendégeimnek.

Specialitásom a világos szemöldök tetoválás Szőke hölgyeknek!

Tartasz attól, hogy túl sötét lesz a szemöldöktetoválás végerdedménye, mert eddig csak ilyen munkákkal találkoztál….

Mivel én is szőke hajú, világos bőrű vagyok, teljesen megértem az aggodalmadat!
A vendégeim nagy része világos tónusokkal rendelkezik, egyszerűen imádom elkészíteni a szemöldök tetoválásukat, azt, hogy egy lehelletnyi szín az arcon mekkora pozitív hatást eredményez. Soha nem készítek olyan sminktetoválást, amit én ne viselnék az arcomon!

Tovább olvasom

Sminktetovalas-szemoldok-tetovalas-balogh-zsofia

Step by step

Szemöldök tetoválás lépései

1. konzultáció,elképzeléseid, igényeid felmérése-Minden esetben egy beszélgetés előzi meg a sminktetoválást, ahol feltérképezzük a lehetőségeket,átbeszéljük ,hogy mik az elképzeléseid és hogyan lehet azt megvalósítani.

2. letisztítás, fertőtlenítés, érzéstelenítés- A sminktetoválásokat egy zárt rendszerű ún. modulos tűvel készítem, ahol a munka közben a tű visszahúzódik a csúcsba, így semmivel nem érintkezik a bőrödön kívül, a munka végeztével egy veszélyes hulladék tartályba kerül. A korrekció alkalmával is új modulos tűt bontok ki, senkinek nem teszem el a tűjét a kontroll tetoválásra!!!Egyszer használatos eszközökön kívül, minden vendég után kórházakban használt fertőtlenítővel kezelem az egyéb felületeket(munkapult, tetováló kéziegység stb.)
Az érzéstelenítés, speciális magas hatásfokú érzéstelenítővel történik(felületi).

3. tervezés, előrajzolás

Szemöldök tetoválás tervezés-kész munka. Az előrajzolás mindig sokkal vastagabb hatást kelt, mint amilyen a végeredmény lesz.

4. sminktetoválás elkészítése

5. fertőtlenítés, ápolás

6. ápolás információk

 

Vélemények

Vendégeim visszajelzései

Nagyon köszönöm az új szemöldökömet! Már most mindenki dicsérte aki látta ismerősök közül, még Anyumnak is nagyon tetszik, pedig ő aztán igazi kritikus,
én pedig szóhoz sem jutok! Èveken at szenvedtem a rajzolgatással, hogy legyen valami a szemöldököm helyén, hamár nem nőtt vissza, és most termèszetesebb mint valaha!

Csak ajánlani tudom!

Burján Anikó

Szemöldöktetoválást csináltattam Zsófinál, idén már visszatérő vendégként érkeztem, maximálisan meg vagyok vele elégedve, tökéletesen eltalálta azt a formát ami a legjobban illik az arcomhoz.

Varga Katinka Zsuzsanna

Zsófi precíz munkát végzett és valóságos csoda,amit a szemöldökömmel tett,visszaadta a természetességét.Bátran ajánlom!

Murányi Bianka

Nagyon szép munkát végeztél Zsófi, örülök, hogy Nálad csináltattam a szemöldöktetoválásomat!

Nagy Réka

Mindenkinek ajánlani tudom. Most voltam szemöldök tetováláson. Nagyon kedves és figyelmes Zsófi. Szépen dolgozik amit kértem úgy csinálta meg.

Turi Szilvia

Árulkodó, ha egy sminktetoválóhoz a vendégei újra és újra visszatérnek 🤗
Én is egy ilyen vendég vagyok, nem véletlenül. Zsófi újra csodát alkotott. 👌🥰
Fontos volt a természetes hatás ismét, melyet Zsófi most új köntösbe öltöztetett.
5* + 1 😉
Kovács Bernadett

Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon szép és természetes! Én már 3-szorra fogok visszatérni ide frissítésre. Eddig még senki nem találta ki magától, hogy tetoválva lenne a szemöldököm. Külön értékeltem legutóbb az érzéstelenítő kenőcsöt, aminek köszönhetően egyáltalán nem volt a bőröm piros körülötte. Egy hosszabb ebédszünet keretében ugrottam át és senki sem vette észre rögtön utána az irodába merre jártam ebéd helyett.

Kiss Katalin

Nagyon pontos es preciz, illetve a legjobb, hogy a vegeredmeny teljesen termeszetes. Batran ajanlom barkinek, aki sminktetovalason gondolkozik, hogy vagjon bele, mert Zsofival nem lohet melle! 😉😊
Mesterstylist- Szép enteriőr- Lenyűgöző munka
Góczi Viktória

Zsófi munkái egyszerűen fantasztikusak. Gyönyörű szemöldököt varázsolt nekem, így kedvet kaptam a száj, és a szemhéj tetováltatáshoz is. Mindenkinek ajánlom, senki nem fog csalódni benne. Köszönöm Zsófi!

Oncs Ilona

5* 🙂 Alapos, szép munka, természetes szemöldök! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm 🙂

Kulcsár Petra

Nagy izgalommal érkeztem Zsófihoz. Már a személye nagyon megnyugtató, bizalom keltő. Tudtam, jó kezekbe kerültem. Körültekintő, turelmes, nyugodt a munkája során, gyönyörűen dolgozik. Elégedetten távoztam. Ajánlom mindenkinek.
Zeke Éva

Már hosszú ideje szerettem volna megcsináltatni a szemöldökömet, és amikor megláttam Zsófi munkáit, már nem volt kérdes, hogy kit fogok választani. Nagyon tetszik a végeredmény, tökéletesen megfelel az elképzelésemnek, Zsófit pedig csak ajánlani tudom!

Ujj Boglárka

Tavaly volt szerencsém Zsófinál megcsináltatni a szemöldökömet. A mai napig nagyon elégedett vagyok vele és szinte semmit nem kopott. Amellett hogy profi még nagyon kedves is. Öröm volt nála lenni

Lukácsi -Karászi Kunigunda

Azért kerestem fel Zsófit, mert a szemöldökömnek nem volt semmi formája, bár izgultam és féltem, de ennek ellenére
csodás szemöldököt és szemhéjat varázsolt nekem.
Nem tudok eléggé hálás lenni érte és a profizmusod előtt le a kalappal!
Horváth Barbara

Senki máshoz nem mennék! Pontosan olyan lett amilyet szerettem volna. Köszönöm Zsófi ezt a remek, profi munkát és a rengeteg időt amit rám szántál!

Lintner Orsolya

Copyright © 2022 Balogh Zsofia PMU sminktetoválás | PhotoFocus by Catch Themes