Száj tetoválás

Tartós és nőies

Száj tetoválás

pont olyan, amilyet Te szeretnél! Elegancia, amely tükrözi az egyéniségedet…


BejelentkezekBejelentkezek

Nude szájtetoválás

nude-szaj-tetovalas-budapesten-balogh-zsofia-sminktetovalo

Rúzsozott szájtetoválás

szaj-tetovalas-budapesten-balogh-zsofia-permanent-makeup-sminktetovalas-sminktetovalo

Száj tetoválás

A száj a legnőiesebb rész az arcon, így fontos szerepet játszik a megjelenésben. Bizonyos kor után a száj vastagsága is csökken,vékonyabb lesz. Az ajak teltségét feltöltés nélkül is  visszaadhatjuk egy minimális optikai nagyítással,egy megfelelő árnyalat választásával. Ezt egy nude hatás vagy egy középerős technikával tökéletes végeredményt kaphatunk. A száj tetoválás segít kiemelni az arcból, eltüntetni az egyenletlenséget, volument és színt adni az ajkaknak.

Nude száj tetoválás

Kontúrral vagy anélkül,
természetes szájszín árnyalatok,
herpesztől elmosódott szájszél esetén

Fájdalommentes szájtetoválás?- Igen! Létezik!

Ha eddig a fájdalom miatt féltél a szájtetoválástól, akkor eljött a Te időd! Hosszas keresgélés után rátalatám egy külfödi cég álltal forgalmazott, magas hatásfokú érzéstelenítőre, melyet megfelelően alkalmazva, szinte alszanak a vendégek a beavatkozás alatt, vagy csak minimális kellemetlenséget éreznek!

STEP BY STEP

Száj tetoválás lépései

 

Letisztítás és fertőtlenítést követően előkészítem a bőrfelszínt, hogy még jobban be tudja fogadni a pigmentet. Hidratáltabb bőrfelületen mindig könnyebben elkészíthető a száj tetoválás, így célszerű a tetoválást megelőző napokban fokozni a folyadékbevitelt és hidratálni az ajkat zsírosabb ápoló krémmel, például shea vajjal.

 

 

Magas hatásfokú érzéstelenő krémet helyezek fel, ezt kb. 10-15 percig hagyom a bőrfelszínen.

 

 

 

Az előrajzolást egy erőteljesebb színű ceruzával alakítom ki, így jobban észrevehetőek az aszimmetrikus részek,melyet könnyebb korrigálni. Az előrajzolás színe nem egyezik meg a szájtetoválás színével. Speciális ceruzát használok, mely ugyanazokat a pigmenteket tartalmazza ,mint a festék, ezáltal nem kerül semmilyen káros anyag a bőrbe.

 

 

Az első körben precízen meghúzom a kontúrt, ez akkor is szükséges,ha kontúr nélküli ajaktetoválást választottad.

 

 

 

A kontúr elkészítése után, megnyitom a bőrfelszínt, hogy a másodlagos érzéstelenítő jobban be tudjon jutni a bőrbe, és intenzívebben fejtse ki hatását. A választott technikának megfelelően folytatom a teljes száj kisatírozását, ez hosszabb időt vesz igénybe,mivel itt nagy felületet kell kitölteni.

 

A szájtetoválás megy át a legnagyobb változáson, ezért az elkészülése után számíts arra, hogy sokkal erőteljesebb, intenzívebb lesz a színe,valamint duzzanat alakul ki. A tetoválás utolsó lépése a   fertőtlenítés és utóápolás. Korrekcióra 6 hét múlva kerül sor.

Válassz minőségi száj tetoválást!

A német sminktetoválás prémium kategóriájú piacvezetőjeként elismert minősítés. A világ egyik legmagasabb minőségi előírásainak megfelelő Long Time Liner sminktetováló gép és pigmenttel készült szájtetoválással biztonságban van a bőröd!
A hipoallergén pigmenteket tudósok és bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztették ki. Különösen kíméletes a bőrhöz mégis hosszan bent marad a bőrben. A fejlesztés és gyártás is Németországban történik. A mágneses motor biztosítja a legprecízebb tűvezetést,nincs szűkség extra nyomásra, hogy a pigment hatékonyan és egységesen bejusson a bőrbe. Természetes megjelenés és gyors gyógyulási folyamat jellemzi.

A száj tetoválás elkészítése nagyon precíz munkát és odafigyelést igényel!

A professzionális, jó minőségű sminktetováló gépnek köszönhetően a beavatkozás kisebb traumát okoz a bőrben, ezáltal hamarabb gyógyul. Hipoallergén pigmentet használok a szájtetováláshoz. Mivel az általam használt pigmentek gyógyulás után nem módosítják  a színüket, így kiszámítható a végeredmény.

Miért a Long Time Liner?

long time liner száj tetoválás

Az LTL szájtetoválás elkészítésekor a kezdeti lépésektől a befejezésig a cég által gyártott termékek kerülnek felhasználásra.
Az előrajzoló ceruza ugyanazt a festékszemcsét tartalmazza,mint maga a pigment, így semmiféle káros anyag nem kerül a bőrbe a tetoválás alatt.
A pigment konzisztenciája kifejezetten a géphez lett kifejlesztve, így állagának köszönhetően, könnyen jut be a megfelelő bőrrétegbe.
A szájtetoválás alatt használt shea vajas ápoló puhítja a bőrt, ennek köszönhetően gyorsabban, egyenletesebben veszi fel a bőr a pigmentet, a gyógyulási folyamat felgyorsul.
A tetoválás megkezdése előtt és befejezésekor használt tisztító tej,alaposan és kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a bőrről.
Gyönyörű természetes színei egyedülállóak a sminktetoválás világában, bártan mondhatom, hogy a legszebb eredményekt ezzel a technikával lehet elérni, hiszen áttetsző színei nem keltenek matt , elnehezülő, sötét túlpigmentált hatást. A magas minőséget kereső Vendégek nem érik be kevesebbel, mint a Long Time Liner ajaktetoválás. Az LTL termékek és az általam alkalazott, egyedülálló technika együttesen adja a legtermészetesebb hatástú végeredményt, időtállóan.

Diabétesz esetén lelassulhat a gyógyulási folyamat. A pörk leválása kb. 5-10 napot vesz igénybe, ez után nagyon világos lesz a száj tetoválás színe, ilyenkor egy friss bőrréteg látható ami letompítja a színt.A végleges szín 28 nap múlva alakul ki. Korrekció alkalmával a minimális hiányok pótlására kerül sor. Ekkor kizárólag ugyanazzal a színnel készítem a korrekciót, nincs lehetőség másik szín választására, hiszen ez egy újabb 3-4 órás művelet lenne (előrajzolás.kontúrhúzás, egész száj tetoválás átszínezése).

Mit tehetsz, hogy tökéletes legyen a száj tetoválás végeredménye?

Száj tetoválás előtt

  • -ha herpeszre hajlamos vagy célszerű Telviran kúrát alkalmazni
  • -hidratálni az ajkakat shea vajjal
  • -ne érkezz leégett bőrrel

Száj tetoválás után

  • -savókiszivárgás esetén töröld át vizes vattával
  • -naponta többször kend be nagyon vékonyan utóápolóval
  • -alkalmazz 28 napig fényvédő készítményt
  • -10 napig kerüld a napozást, szaunát, uszodát,strandolást
  • -ne áztasd fel a pörköt

Vélemények

Vendégeim visszajelzései

Jelentkezz be!

Copyright © 2024 Balogh Zsofia PMU sminktetoválás | PhotoFocus by Catch Themes